Over ons

Hartelijk dank om onze site te bezoeken! Hier volgt ons Spaans verhaal in een notendop.

Wij zijn Philip en Nathalie Kennes en wonen met onze kinderen Farah en Maston in Tessenderlo in België.

ruim appartement voor 4 personen huren SpanjeSinds 1992 zijn we, onder de naam Epoxy-Design, gespecialiseerd in het plaatsen van epoxyvloeren, steentapijt en marmertapijt.

Als fervente bootliefhebbers en invoerder voor de Benelux van het rib-merk Hydrosport, vertoeven wij zielsgraag aan onze Belgische kust, maar na een verblijf aan de Côte d’Azur, zijn wij ook verkocht aan het idyllische ‘leven als God in Frankrijk’.

We hebben er wel één nadeel ondervonden: het leven is er p€p€rduur!!

Er werd toen wel een zaadje in ons hart gezaaid, dat aan het kiemen is om permanent te vertoeven in een ZONNIG land met strand en zee.

Zo trokken wij doelbewust naar Spanje en we voelden beiden dat we niet met lege handen huiswaarts zouden keren en niets was minder waar.

We verbleven in een appartement in een soort gesloten vakantiecomplex of urbanisatie , welke zich vaak enkele km landinwaarts bevinden.

Hoewel die urbanisaties als paddestoelen uit de grond komen en er vaak hypermodern en minimalistisch uitzien, hadden wij meteen door dat dit niet was wat wij zochten, geef ons maar die authentieke Spaanse sfeer.
Bovendien liggen die urbanisaties op enkele kilometers van het strand en ben werkelijk voor alles afhankelijk van een wagen.

We annuleerden al onze afspraken om dergelijke panden te bekijken en bezochten verschillende appartementen dichtbij de zee, maar niet eentje dat echt bleef ‘hangen’.

Tot wij het ruim appartement in het laagbouw appartementsgebouw AguaMarina betraden en ons buikgevoel boekdelen sprak.

Ondanks de oubollige inrichting,  hadden we er meteen een thuisgevoel en op de koop toe vlakbij de zee gelegen en alles wat je ook maar nodig hebt op wandelafstand.

De dag nadien tekenden wij de koopakte van ons appartement in Spanje!

Inmiddels heeft het appartement een volledige make-over gekregen en het resultaat mag gezien worden!

Uiteraard zijn onze plannen er permanent te wonen nog niet voor meteen weggelegd en wordt het nu gebruikt als vakantieverhuur.

Wij hebben de smaak van de verhuur en het hele gebeuren daarrond, goed te pakken en daarom zijn we naast ons appartement in Cabo Roig – Orihuela Costa, inmiddels ook trotse eigenaar zijn van 2 andere leuke verhuur-appartementen op 7km van Orihuela Costa, nl in Torrevieja.

Laat jou inspireren door ons aanbod en zo kan jij binnenkort je koffers pakken en een zalige tijd beleven in een van onze super gezellige appartementen aan de Costa Blanca, de gezondste streek van Europa!

Be our guest!!!

Philip en Nathalie Kennes