Huur hier uw appartement voor 2 tot 4 personen aan de Costa Blanca:

De gezondste streek van Spanje!

Cabo Roig – Orihuela Costa, juweeltje aan de Costa Blanca

Het pittoreske Orihuela Costa is gemakkelijk bereikbaar vanuit de luchthaven van Alicante (52km), of vanuit de luchthaven van Murcia (25km)

Op weg naar Orihuela Costa geniet je van het feeërieke zicht over de zoutwatermeren (Salina’s) en La Mata, het beschermd natuurgebied, waar je flamingo’s in het wild te zien krijgt.

Orihuela Costa pareltje aan de Costa Blanca

ORIHUELA COSTA prikkelt al je zintuigen

Orihuela Costa is een zeer populair vakantieoord met het hele jaar door een gezellig uitgaansleven. Restaurantjes, bars en terrasjes à volonté.

Rabo Roig - Orihuela Costa, juweeltje aan de Costa Blanca

De kwaliteit van de stranden en het zwemwater voldoen aan de hoge eisen van de Europese Unie en hebben het prestigieuze ‘Blauwe Vlag’ kwaliteit keurmerk gekregen.

Rabo Roig - Orihuela Costa, juweeltje aan de Costa Blanca

Aan de kwaliteitsstranden Cabo Roig en La Glea, voorzien van een gezellige strandtent, strandwachttorens, ehbo-posten, douches, , beleef je een rustige en zonovergoten strandvakantie!

Voor een leuke boottocht op zee, met je eigen of gehuurde boot, kan je terecht in de mooie jachthaven van Cabo Roig (met een groot aantal ligplaatsen) en nadien kan je lekker tafelen in het haven-restaurant.

Rabo Roig - Orihuela Costa, juweeltje aan de Costa Blanca

Geen gebrek aan sportieve activiteiten, gaande van watersporten tot wandelen in de prachtige natuurparken of langs de mooie stranden. Je kan er o.a. klimmen en mountain-biken in een zeer aangenaam klimaat.

Golfen kan je tussen de urbanisaties van Orihuela Costa op de 18-holes golfbanen met in totaal 72 holes en een oppervlakte van 1.700.000m2. Op deze internationaal erkende golfbanen, vinden regelmatig belangrijke Europese golftoernooien plaats.

Deze 4 golfbanen zijn:

Campo de Golf Villamartin

Campo de Golf Las Ramblas de Orihuela

Real Club de Golf Campoamor

Las Colinas Golf

Orihuela Costa heeft voor ieder wat wils en is vanwege zijn ligging een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de vele andere steden en dorpen in deze regio van Spanje. Een bezoek aan Torrevieja vb is zeker de moeite waard.

Je kan er een auto huren en op verkenning gaan; een geweldige manier om meer te leren over de geschiedenis en cultuur van de streek. Opvallend is de hoffelijke en rustige rijstijl van de Spaanse automobilisten op wegen en autowegen.

Neem je liever het openbaar vervoer: Orihuela Costa kent 2 belangrijke busroutes.

Zin om een hele dag te shoppen? Dat kan in de het gloednieuw shoppingcenter La Zenia op zo’n 2km van het appartement.

Rabo Roig - Orihuela Costa, juweeltje aan de Costa Blanca

De kleurrijke cultuur van Orihuela Costa biedt jou een grote diversiteit aan verschillende festivals en culturele evenementen voor zowel jong als oud in ieders interesse!

Alles kan, niets moet… simpelweg genieten met een goed boek en een heerlijke coctail op je terras of aan het zwembad van de AguaMarina… heerlijk.